Home - SV Basteom

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Reünie wedstrijd Baakse Boys - SV Steenderen

5 januari 15:30  Voor aanvang van de nieuwjaarsreceptie speelt oud Baakse Boys een reünie wedstrijd tegen oud SV Steenderen. De wedstrijd vindt plaats op zondag 8 januari om 13:00 op het mini-pupillenveld.

121x gelezen

Programma Hooge Wessel Toernooi 2023

3 januari 20:30  Het programma is bekend voor het Hooge Wessel Toernooi! Volg het hele weekend online de uitslagen, standen en het programma via de volgende links:meer »

151x gelezen

Geef je nu op voor het Basteom Darttoernooi!

3 januari 20:15  Op zaterdag 25 februari vindt dit jaar het koppeldarttoernooi van Basteom plaats. Aanvang 14.00 in de sportkantine. Aanmelden kan via darttoernooi@svbasteom.nl. Inschrijfkosten bedragen 15 euro per koppel.

37x gelezen

Fijne feestdagen namens SV Basteom

30 december 12:45  SV Basteom wenst iedereen fijne feestdagen toe en een sportief 2023!

32x gelezen

Mix toernooi Nieuwjaarsreceptie

30 december 12:45  Voor aanvang van de nieuwjaarsreceptie op 8 januari vindt er een mixtoernooi plaats voor alle leden vanaf de JO17. Tijdens het toernooi wordt iedereen verdeeld over verschillende teams. Aanvang: 12:15meer »

45x gelezen

André Evers ook volgend seizoen hoofdtrainer bij SV Basteom

15 december 9:15  SV Basteom heeft het contract met hoofdtrainer André Evers met een jaar verlengd. Basteom is de eerste club waar André als hoofdtrainer werkzaam is en hij is daar nu met zijn tweede seizoen bezig. We waren er snel uit, het bleek al gauw dat alle betrokken partijen graag met elkaar door wilden. Zowel André zelf, alsook de spelersgroep, de Technische Commissie en het bestuur van de 4e klasser uit Baak, Steenderen en Omgeving, die nu een middenmoot positie inneemt op de ranglijst, zijn uitermate tevreden over de samenwerking.

50x gelezen

Nieuwjaarsreceptie 8 januari

6 december 15:00  Op 8 januari vindt de nieuwjaarsreceptie weer plaats in onze mooie kantine. Zet het alvast in de agenda, de details volgen later nog!

73x gelezen

LED Voetbal Basteom - HC'03

1 december 19:30  Waar: op de velden van HC ’03 Aanmelden jeugd: - Maak samen met je leider/trainer een team van minimaal 6 spelers. - Bedenk samen een leuke naam voor je team. - De leider/trainer meld jullie team aan via jeugd@hc- 03.nl en vermeld jullie teamnaam, het aantal spelers en de leeftijd. - Mocht je vragen hebben, stuur deze dan per mail naar jeugd@hc-03.nl Aanmelden senioren: - Maak een team van minimaal 5 spelers - Meld jullie team aan via senioren@hc-03.nl en vermeld jullie naam en het aantal spelers. - Mocht je vragen hebben, stuur deze dan per mail naar senioren@hc-03.nl Opmerkingen: - Een kwartier voor aanvang toernooi aanwezig zijn en melden bij wedstrijdleiding. - De jeugd krijgt op deze avond een frietje met drinken aangeboden. - Douchemogelijkheden na afloop beperkt. Minder weergevenmeer »

88x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!