Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Rabo ClubSupport! Stem nu!

6 oktober 13:15  Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen? Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/clubsupport Wij willen graag overgaan tot het aanschaffen van een ondergrondse beregeningsinstallatie voor onze voetbalvelden. Met deze installatie is het gemakkelijker om indien nodig (bij langdurige droogte) de velden te besproeien. Op dit moment hebben we wel een bovengrondse beregeningsinstallatie, echter het uitleggen van deze installatie vergt veel tijd van onze vrijwilligers en is daarnaast erg belastend (zwaar werk).meer »

65x gelezen

Kantinevrijwilligers gezocht!

14 september 13:30  Sta jij ook een keer graag aan de andere kant van de bar? Ben jij een topper achter de tap of regel jij liever de koffie en broodjes? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ken of ben jij die persoon die eens in de 4 á 6 weken een keer kantinedienst zou willen draaien? Meer informatie? Neem dan contact op met trees.harmsen@gmail.commeer »

Wim Willemsen feestelijk onthaald door de buitenploeg

11 juli 16:00  Wim Willemsen als Ridder in de Orde van Nassau heeft als vrijwilliger van Basteom dit samen met zijn mede vrijwilligers van de buitenploeg gevierd.meer »

399x gelezen

Teamindeling jeugd seizoend 2021-2022!

2 juli 12:00  De indeling voor de jeugd voor het seizoen 2021-2022 is bekend! Bekijk snel in de bijlage de indeling!meer »

560x gelezen

Big Bread Steenderen verlengd weer 4 jaar!

27 juni 11:15  Na een prettig gesprek heeft ook Big Bread Steenderen het contract weer 4 jaar verlengd. Zhao bedankt!

136x gelezen

ARW weer 4 jaar sponsor!

3 juni 21:30  Autobedrijf Robert Wisselink is weer 4 jaar sponsor bij SV Basteom! Robert bedankt!

104x gelezen

André Evers officieel nieuwe hoofdtrainer

1 juni 23:15  André Evers heeft afgelopen week officieel zijn contract bij SV Basteom ondertekend als hoofdtrainer bij het 1e elftal voor seizoen 2021-2022 in het bijzijn van onze voorzitter en penningmeester. André heel veel succes gewenst namens het bestuur!

121x gelezen

Sportinstuif Foto's

3 mei 16:30  Een goed begin van de meivakantie! De door de Gemeente Bronckhorst georganiseerde sportinstuif was weer zeer geslaagd! Met dank aan de leerlingen van het Graafschap College en de gemeente!meer »

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!