Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Goed nieuws! We mogen weer!

15 januari 10:30  Vrijdag 14 januari heeft de overheid de nieuwe versoepelingen aangekondigd. Goed nieuws voor de sport sector!meer »

16x gelezen

Beste wensen namens het bestuur

29 december 15:00  Het bestuur wenst iedereen de beste wensen en een sportief 2022 toe!meer »

32x gelezen

Jan Godschalk Lid van Verdienste

29 december 15:00  Tijdens de Algemene Jaarvergadering heeft het bestuur aan de leden voorgesteld om Jan Godschalk te benoemen tot Lid van Verdienste van SV Basteom.meer »

34x gelezen

André Evers ook volgend seizoen hoofdtrainer bij SV Basteom

7 december 21:15  SV Basteom heeft het contract met hoofdtrainer André Evers met een jaar verlengd. Basteom is de eerste club waar André als hoofdtrainer werkzaam is en hij is daar nu met zijn eerste seizoen bezig. We waren er snel uit, het bleek al gauw dat alle betrokken partijen graag met elkaar door wilden. Zowel André zelf, alsook de spelersgroep, de Technische Commissie en het bestuur van de 4e klasser uit Baak, Steenderen en Omgeving, die nu een middenmoot positie inneemt op de ranglijst, zijn uitermate tevreden over de samenwerking. Daarnaast hebben ook George van Aalst (assistent-trainer) en Marko Wieland (keepers-trainer) toegezegd om volgend seizoen door te gaan.

64x gelezen

In Memoriam Jos Herfkens

1 december 18:45  Onlangs bereikte ons het trieste bericht dat Jos Herfkens is overleden. Jos was jarenlang sponsor van SV Basteom en daarvoor van de Baakse Boys en hij droeg onze vereniging een warm hart toe. Wij wensen de naasten en verdere familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies van Jos. Bestuur SV Basteom

53x gelezen

Inschrijving zaalvoetbaltoernooi 2022 geopend!

22 november 21:30  De inschrijvingen voor het zaalvoetbaltoernooi zijn onder voorbehoud weer geopend! Haal je vriend(inn)en bij elkaar en meld je snel aan, de aanmelding lopen tot en met 20 december! Minimale leeftijd voor deelname is 16 jaar.meer »

63x gelezen

Rabo Clubsupport cheque in ontvangst genomen!

20 november 21:15  Afgelopen vrijdag (12 november) heeft Geert Wagenvoort namens het bestuur de cheque van de Rabo ClubSupport in ontvangst mogen nemen. Wij willen de leden van de Rabobank die op SV Basteom gestemd hebben hartelijk bedanken voor hun steun.

77x gelezen

Techniektraining door de selectie!

21 oktober 11:15  Dag allen, *25-10-2021* willen we weer beginnen met de techniektrainingen! ⚽️💪 In samenwerking met o.a. de selectie spelers willen we de jongste jeugd een extra trainingsmoment aanbieden. De techniektraining is bedoelt voor de teams: - JO9-1 - JO10-1 - JO10-2 - JO11-1 - JO12-1 Elke maandag van 18:30 tot 19:45. De spelers zullen niet gemixt worden en elk team zal met elkaar gaan trainen. We hopen op een goede opkomst en we verwachten aanwezigheid van alle uitgenodigde spelers. We willen deze vorm uitproberen tot aan de winterstop. Na de winterstop kijken we op welke manier we doorgaan. Met vriendelijke groet, SV Basteom

81x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!