Home - SV Basteom

Home

Home

In Memoriam: Gerrit Weijenberg

17 april 22:30  Ons bereikte het droevige bericht dat Gerrit Weijenberg, lid en vrijwilliger van SV Basteom, in de nacht van vrijdag 14 april op zaterdag 15 april jongstleden, is overleden.meer »

576x gelezen

17 Mei: Vrijwilligersavond

11 april 17:30  Deze uitnodiging is voor iedere vrijwilliger die zijn bijdrage levert aan onze mooie voetbalvereniging. Het maakt niet uit of de vrijwillige bijdrage groot of klein is, het is allemaal van groot belang. Om u te bedanken voor uw inzet voor SV Basteom, nodigen wij u en uw partner traditiegetrouw uit de avond voor Hemelvaartsdag: woensdag 17 mei a.s. om gezellig te komen borrelen in de kantine, aanvang 20.00 uur. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Om een idee te krijgen hoeveel mensen er komen, willen wij graag van u weten of u komt en met hoeveel personen. U kunt zich opgeven via de mail (graag voor 8 mei) via vrijwilligersavond@svbasteom.nl meer »

92x gelezen

13 April: De SV Basteom sinaasappel actie

26 maart 12:30  Op donderdag 13 april vindt de jaarlijkse sinaasappel actie weer plaats. De jeugd gaat vanaf 17:30 langs de deuren om sinaasappels te verkopen. De opbrengst gaat naar nieuwe ballen voor de jeugd!

53x gelezen

Reünie wedstrijd Baakse Boys - SV Steenderen

5 januari 15:30  Voor aanvang van de nieuwjaarsreceptie speelt oud Baakse Boys een reünie wedstrijd tegen oud SV Steenderen. De wedstrijd vindt plaats op zondag 8 januari om 13:00 op het mini-pupillenveld.

236x gelezen

Geef je nu op voor het Basteom Darttoernooi!

3 januari 20:15  Op zaterdag 25 februari vindt dit jaar het koppeldarttoernooi van Basteom plaats. Aanvang 14.00 in de sportkantine. Aanmelden kan via darttoernooi@svbasteom.nl. Inschrijfkosten bedragen 15 euro per koppel.

81x gelezen

Fijne feestdagen namens SV Basteom

30 december 12:45  SV Basteom wenst iedereen fijne feestdagen toe en een sportief 2023!

93x gelezen

André Evers ook volgend seizoen hoofdtrainer bij SV Basteom

15 december 9:15  SV Basteom heeft het contract met hoofdtrainer André Evers met een jaar verlengd. Basteom is de eerste club waar André als hoofdtrainer werkzaam is en hij is daar nu met zijn tweede seizoen bezig. We waren er snel uit, het bleek al gauw dat alle betrokken partijen graag met elkaar door wilden. Zowel André zelf, alsook de spelersgroep, de Technische Commissie en het bestuur van de 4e klasser uit Baak, Steenderen en Omgeving, die nu een middenmoot positie inneemt op de ranglijst, zijn uitermate tevreden over de samenwerking.

69x gelezen

LED Voetbal Basteom - HC'03

1 december 19:30  Waar: op de velden van HC ’03 Aanmelden jeugd: - Maak samen met je leider/trainer een team van minimaal 6 spelers. - Bedenk samen een leuke naam voor je team. - De leider/trainer meld jullie team aan via jeugd@hc- 03.nl en vermeld jullie teamnaam, het aantal spelers en de leeftijd. - Mocht je vragen hebben, stuur deze dan per mail naar jeugd@hc-03.nl Aanmelden senioren: - Maak een team van minimaal 5 spelers - Meld jullie team aan via senioren@hc-03.nl en vermeld jullie naam en het aantal spelers. - Mocht je vragen hebben, stuur deze dan per mail naar senioren@hc-03.nl Opmerkingen: - Een kwartier voor aanvang toernooi aanwezig zijn en melden bij wedstrijdleiding. - De jeugd krijgt op deze avond een frietje met drinken aangeboden. - Douchemogelijkheden na afloop beperkt. Minder weergevenmeer »

107x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!