Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Home

Home

Autobedrijf Melgers voorziet Basteom 3 van nieuwe trainingspakken!

13 juni 21:30  Autobedrijf Melgers is al meerdere jaren shirtsponsor van SV Basteom. Aanvullend op de wedstrijdkleding van het 3e zondag elftal, waarin al meerdere seizoen wordt gespeeld, hebben zij dit herenteam afgelopen jaar ook voorzien van prachtige nieuwe trainingspakken.meer »

40x gelezen

JO11 kampioen!

4 juni 10:30  Afgelopen zaterdag is de JO11 thuis kampioen geworden tegen vv Dieren!💪🏼🏆meer »

60x gelezen

Sponsortoernooi 2022

13 mei 13:45  𝗦𝗣𝗢𝗡𝗦𝗢𝗥𝗧𝗢𝗘𝗥𝗡𝗢𝗢𝗜, 𝗠𝗘𝗟𝗗 𝗝𝗘 𝗔𝗔𝗡! Het toernooi zal gespeeld worden op vrijdagavond 17 juni 2022 op de velden bij SV Basteom. Het is een 7x7 toernooi en het wordt gespeeld op halve velden. Programma: 18.30 uur instroom 19.00 uur start toernooi ± 21.00 uur einde toernooi Na afloop van het sponsortoernooi zal er in de kantine gezorgd worden voor de nodige gezelligheid. 🎵🍻 Aanmelden is geheel gratis. Geef je op voor 27 mei door een mail te sturen naar pr-sponsoring@svbasteom.nl. Voeg in het mailtje de teamnaam, de namen van de teamleden en voorkeur voor de poule (fanatiekelingen- of gezelligheidspoule) aan.meer »

121x gelezen

Foto's schoolvoetbaltoernooi

13 mei 13:45  Op 11 mei hebben de talenten van de basisscholen uit de omgeving weer meegedaan met het schoolvoetbaltoernooi op ons mooi complex! Veel spannende wedstrijden en mooie acties. Hopelijk heeft iedereen het naar zijn zin gehad. Wij wensen de winnaars in ieder geval heel veel succes bij de regionale wedstijden!meer »

78x gelezen

Vrijwilligers gezocht!

12 mei 18:00  Zeer waarschijnlijk bent u al geconfronteerd met het feit dat, door een gebrek aan vrijwilligers, er een aantal zaken binnen onze vereniging nog niet goed geregeld zijn.
Het kan zijn dat u, of uw team, of het team van uw kind(eren), nog geen trainer(s) en/of begeleiders hebben. Dit spijt ons en daarom ontvangt u dit schrijven!
Met het huidige, te kleine aantal vrijwilligers, is het voor ons haast onmogelijk geworden om alles goed te regelen.meer »

65x gelezen

Hoofdsponsor Big Bread nieuwe uitbater van restaurant China in Doesburg

21 april 19:45  Met ingang van 1 maart 2022 zijn Zhao Zhu en Lii-a Zhang de uitbaters van restaurant "China" aan de Kerkstraat 36 in Doesburg. Voor een heerlijk diner of een afhaalmenu, bereid door kok Yifei, kunt u reserveren op chinadoesburg.nl. SV Basteom wenst Zhao en Lii-a veel succes bij hun nieuwe uitdaging.

85x gelezen

In memoriam: Mia Wolbrink

4 april 10:45  Ons bereikte het droevige bericht dat ons lid Mia Wolbrink is overleden. Mia was bestuurslid van S.V. Steenderen van maart 1991 tot en met juni 2001. In het bestuur was ze tweede secretaris en zij regelde de inkoop voor de kantine en de sponsorkleding. Ze was kantinemedewerkster en als lid van de activiteitencommissie was ze medeorganisator van veel activiteiten, zoals de sponsorloop, fancyfair, bingo en de kaartavonden. Wij wensen de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Bestuur SV Basteom

131x gelezen

Graafschap sportcafé

17 februari 19:00  Dit bericht hebben wij van de Graafschap ontvangen:meer »

243x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!