Home

Home

Sportinstuif Foto's

3 mei 16:30  Een goed begin van de meivakantie! De door de Gemeente Bronckhorst georganiseerde sportinstuif was weer zeer geslaagd! Met dank aan de leerlingen van het Graafschap College en de gemeente!meer »

Wim Willemsen uit Baak Koninklijk onderscheiden!

2 mei 20:00  Op 26 april 2021 heeft onze vrijwilliger Wim Willemsen uit Baak een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Wim is nu lid in de Orde van Oranje Nassau. Wim zet/zette zich onder meer in als vrijwilliger voor de Stichting Concordia, bestuurslid voor de Kermis en Oranje Stichting Baak, bestuurslid en lid van de buitenploeg van VV Baakse Boys en na de fusie lid van de buitenploeg van SV Basteom. Van harte gefeliciteerd Wim! SV Basteom

17x gelezen

Krantenartikel over onze nieuwe hoofdtrainer!

20 februari 11:15  De Gelderland heeft een mooi stuk gepubliceerd over onze nieuwe hoofdtrainer André Evers! meer »

André Evers wordt nieuwe hoofdtrainer SV Basteom

13 februari 13:45  André Evers wordt komend voetbalseizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Basteom.meer »

162x gelezen

In Memoriam John Cremers

7 februari 12:00  Ons bereikte het droevige bericht dat ons lid John Cremers op een leeftijd van 82 jaar is overleden. John heeft zich onder andere als poortmedewerker ingezet voor SV Steenderen. Ook was hij een trouwe supporter van SV Steenderen en na de fusie van SV Basteom. Wij wensen zijn vrouw Mariet en de familie heel veel sterkte met dit grote verlies. Bestuur SV Basteom

109x gelezen

In Memoriam Gerrit Ribbink

1 februari 9:45  Ons bereikte het droevige bericht dat ons lid Gerrit Ribbink is overleden.meer »

134x gelezen

*Belangrijk* Controleer gegevens en geef eventuele wijzigingen door!

10 januari 14:15  Kloppen jouw contactgegevens nog? Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat jouw gegevens kloppen. Geef wijzigingen (adres, rekeningnummer, e-mail etc.) daarom altijd door aan onze secretaris (secretaris@svbasteom.nl) of wijzig ze zelf via de Voetbal App. Zo blijven we in contact!

72x gelezen

SV Basteom bedankt alle vrijwilligers met een bijzondere boodschap!

10 januari 13:30  SV Basteom bedankt alle vrijwilligers voor hun inzet! Wat zijn we blij met zoveel mensen die zich ondanks alles, op welke wijze dan ook, blijven inzetten voor onze club. Frank de Boer sluit zich hierbij aan want ook de bondscoach weet: een amateurclub kan niet zonder vrijwilligers. 😉 Zie het onderstaande filmpje.meer »

94x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!