6986AC
ANGERLO
tel. 0313-473026

Thuisploeg Angerlo V. profiteert optimaal, 3-1

Basteom heeft de uitwedstrijd tegen Angerlo Vooruit met 3-1 verloren en dat was zeker niet nodig geweest.

Basteom begon met weinig overtuiging aan de wedstrijd, die op een superslecht veld werd gespeeld.
De bal sprong op sommige momenten alle kanten op, maar daar hadden beide ploegen last van. Ook waren er diverse glijpartijen te zien.
Al na 3 minuten lag de bal achter Basteom-doelman Timon Nijkamp.
Aan de zijkant werd onvoldoende ingegrepen, waardoor de bal kon worden voorgezet en ingekopt, 1-0.

Basteom bleef nog even klungelen, maar langzamerhand speelde de ploeg van trainer André Evers zich terug in de wedstrijd.
Ook kwamen er kansjes voor Basteom, maar deze werden niet benut, waardoor de ruststand 1-0 was voor de thuisploeg.

De 2e helft was Basteom beter bij de les en startte veel feller.
De ploeg nam het initiatief en was ook sterker dan Angerlo Vooruit, maar ook nu wist de ploeg weinig kansen te creëren
Beide ploegen streden volop voor hun kansen en daardoor kwam er ook meer ruimte op het veld.
En waar Basteom niet slaagde, lukte het uiteindelijk Angerlo V. wel te scoren, toen in de 80e minuut naïef verdedigen aan Basteom-zijde simpel werd afgestraft, 2-0.

Basteom zette toch nog een keer aan en in de 85e minuut viel de 1-2 toen Noud Rutjes een vrije trap van Kaan Pak in het doel verlengde.
Basteom gooide vervolgens alles naar voren, maar daarbij kreeg de ploeg het lid op de neus, want bij de eerstvolgende tegenaanval kon Angerlo al weer afstand nemen en de eindstand bepalen op 3-1.