7156MH
BELTRUM
tel. 0544-481868

Vios Beltrum wint thuis met 1-0

Basteom heeft in de uitwedstrijd tegen koploper Vios Beltrum niet voor een verrassing kunnen zorgen, de uiteindelijke eindstand van 1-0 voor de thuisploeg kan als verdiend worden beschouwd.

Basteom speelde het spel slim, liet het initiatief aan Vios en loerde op de incidentele countermogelijkheden.
Dit werd mede in de hand gewerkt omdat trainer André Evers weinig keuzes had in de opstelling, die door de vele blessures werd beïnvloed.
De eerste helft werd daardoor eentonig, een aanvallend Vios dat weinig wist te creëren, maar toch tot 2 keer toe dicht bij de openingstreffer was, maar beide keren stond het houtwerk de openingstreffer in de weg, ruststand derhalve 0-0.

De 2e helft aanvankelijk hetzelfde spelbeeld, Vios dat aanviel en Basteom dat wel iets meer uit de schulp kroop en af en toe ook dreigend was.
Toch kwam het uiteindelijk beslissende doelpunt min of meer uit de lucht vallen, uit een corner werd de bal vanaf circa 25 meter ingeschoten, kwam tegen een Basteom-been en verdween onhoudbaar voor doelman Timon Nijkamp via de onderkant van de lat in de bovenhoek, 1-0 in de 55e minuut.

Basteom moest toen wel meer risico’s gaan nemen en deed dat ook.
De wedstrijd werd gelijkwaardiger, Vios probeerde de beslissing te forceren en Basteom kreeg mogelijkheden op kansen voor de gelijkmaker.
Beide ploegen bleven zodoende strijden tot het laatste fluitsignaal, maar gescoord werd er door geen van beiden meer, waardoor de eindstand 1-0 bleef, over 90 minuten gezien een verdiende overwinning voor Vios Beltrum.

Volgende wedstrijd:
De komende twee zondagen 19 en 26 februari speelt Basteom geen competitiewedstrijden.
Daarna begint het weer, op zondag 5 maart a.s. staat op het programma de wedstrijd Basteom – GWVV, om 14.00 uur op sportpark Het Hooge Wessel in Steenderen.
Beste supporters, kom ook dan weer de ploeg van André Evers aanmoedigen, de strijd in de 2e periode is nog volop gaande en Basteom doet daarin mee.