7221BA
STEENDEREN
tel. 0575-451547

Derde overwinning op rij, 4-2

Basteom heeft opnieuw een competitieoverwinning behaald, deze keer werd thuis gewonnen van Etten na een sterke 1e helft, gevolgd door een stuk mindere 2e helft.

Na 2 achtereenvolgende overwinningen op Meddo en Lochem speelde Basteom dit keer thuis tegen Etten en dat was toch een stuk lastiger dan de uitslag doet vermoeden.
Aanvankelijk leek er niet veel aan de hand, zeker niet toen Huub Rutjes al na 5 minuten de 1-0 op het scorebord zette, na een mooie individuele actie.

Basteom bleef iets sterker, kreeg kansjes op 2-0, maar in de 30e minuut viel uit het niets de gelijkmaker, toen bij matig uitverdedigen doelman Timon Nijkamp kansloos werd gepasseerd, 1-1.
Binnen 2 minuten bracht Huub Rutjes echter de thuisploeg weer op voorsprong, opnieuw na een sterke individuele actie, 2-1.
Vlak voor rust was het opnieuw Huub Rutjes die gevaar stichtte voor het Etten-doel, een mooie actie op snelheid, gevolgd door een strakke voorzet, werd prima door Sem Klein Reesink afgerond, 3-1.

Na rust speelde de thuisploeg een stuk minder, veelvuldig balverlies en onnauwkeurige passing brachten Etten terug in de wedstrijd en de gasten kregen ook kansjes, maar wisten hier weinig mee te doen.
Toe na 80 minuten toch de 3-2 viel, na opnieuw matig uitverdedigen, werd het toch nog even billen knijpen voor de thuisploeg.
Etten nam meer risico en de daardoor ontstane ruimte werd in de 87e minuut benut door Sem Klein Reesink, die de voor de thuisloeg bevrijdende 4-2 scoorde, ook de eindstand.

Volgende wedstrijd:
Volgende week zondag 20 november staat op het programma de wedstrijd KSV - Basteom, om 14.00 uur op sportpark De Bult in Vragender.
Beste supporters, kom ook dan weer de ploeg van André Evers aanmoedigen.