Organisatie - SV Basteom

Organisatie

Organisatie


Gepubliceerd op : 25/05/2018
NIEUWE PRIVACYVERKLARING SV BASTEOM
Geschreven door : Bestuur SV Basteom

In maart jl. heeft SV Basteom haar leden, vrijwilligers en andere betrokkenen geïnformeerd over de nieuwe privacywetgeving van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) waardoor er meer verplichtingen zijn om op een juiste manier om te gaan met persoonsgegevens. Aan de hand van het stappenplannen van de stichting AVG, KNVB en NOC/NSF heeft SV Basteom een privacyverklaring en toestemmingsverklaring opgemaakt en zijn verwerkingsovereenkomsten met ICT-partijen beoordeeld. SV Basteom administreert persoonsgegevens van leden en vrijwilligers ten behoeve van de uitvoering van de ledenadministratie, publicatie van (team)foto’s in de diverse (Basteom-) media, toezending van E-mail nieuwsbrieven alsmede voor gebruik van gezondheidsgegevens ten behoeve van (voetbal)activiteiten.

Privacyverklaring SV Basteom hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens. In onze privacyverklaring geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens (klik hier…)

Toestemmingsverklaring                                                                                                                                                                                                      Het inschrijfformulier is de grondslag voor de verwerking van persoonsgegevens. Voor specifieke zaken hebben wij expliciete toestemming van de leden en vrijwilligers nodig. De toestemmingsverklaring wordt per 1 juni a.s. toegevoegd aan het inschrijfformulier voor nieuwe leden. Voor wat betreft de bestaande leden en vrijwilligers zullen secretaris Annet Harenberg en aankomend secretaris Stefanie Huurnink in de maand juni de toestemmingsverklaring per post opsturen ter invulling en ondertekening.ter invulling en ondertekening.

Privacyverklaring

Stefanie Huurnink aankomend secretaris SV Basteom

1 mei 20:30  Het bestuur van SV Basteom heeft Stefanie Huurnink gevraagd en bereid gevonden om in oktober 2018 plaats te nemen in het bestuur als secretaris. meer »

555x gelezen

JO11 kampioen!

4 juni 10:30  Afgelopen zaterdag is de JO11 thuis kampioen geworden tegen vv Dieren!💪🏼🏆meer »

447x gelezen

Corona protocol SV Basteom

20 september 9:15  In verband met de corona maatregelen heeft SV Basteom een corona protocol opgesteld om verduidelijking te geven aan de genomen maatregelen.meer »

1533x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!