STEENDEREN
tel. 0575-451547

Onnodige 2-1 nederlaag

Basteom heeft de kans om ruime afstand te nemen van de onderste ploegen en in het linker rijtje te belanden, laten liggen in de uitwedstrijd tegen KSV.
Door deze nederlaag moet Basteom weer volop aan de bak om uit de onderste regionen weg te komen.

De eerste helft was Basteom nog goed bij de les, hoewel KSV fysiek de sterkere was, kwam Basteom voetballend regelmatig voor het KSV-doel en kansen op de openingstreffer waren er ook.
In de 34e minuut was het raak, toen Huub Rutjes een steekpass beheerst afmaakte en de ruststand op 0-1 bracht.

In de 2e helft speelde Basteom een stuk minder en zodoende kreeg KSV het gevoel, dat er wat te halen was in deze wedstrijd.
Basteom speelde slordig en KSV profiteerde dankbaar.
In een tijdsbestek van 2 minuten wist de thuisploeg de achterstand om te buigen in een 2-1 voorsprong na 60 minuten spelen.
Beide doelpunten waren weggevertjes en waren tekenend voor het verval van Basteom.

KSV trok zich na de 2-1 terug in de loopgraven en verdedigde met alle middelen de voorsprong.
Basteom drong wel aan, maar wist weinig kansen te scheppen en stond uiteindelijk na 90 minuten met lege handen,

Volgende wedstrijd:
Volgende week zondag 27 november staat op het programma de wedstrijd Basteom – Ulftse Boys, om 14.00 uur op sportpark Het Hooge Wessel in Steenderen.
Beste supporters, kom ook dan weer de ploeg van André Evers aanmoedigen.