Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wat maakt voetbal zo mooi?

Wat maakt voetbal zo mooi?

Lekker voetballen bij SV Basteom!

Wat maakt voetbal zo mooi? Op deze vraag is geen eenduidig antwoord te geven en alleen daarom zet deze vraag de positieve gedachten direct in werking. Als voorzitter van SV Basteom ben ik steeds nieuwsgierig waarover onze leden en vrijwilligers enthousiast zijn bij de club. In de antwoorden zit naast het enthousiasme namelijk ook vaak de positieve feedback waardoor we met elkaar nog meer voetbalplezier kunnen beleven.

SV Basteom is een prachtige dorpsvereniging waar het lekker voetballen is voor iedereen uit Baak, Steenderen en omstreken, voor jong en oud, op een door onze vrijwilligers eigenhandig - met hulp en ondersteuning van lokale partijen -  opgebouwde unieke voetbalaccommodatie. Al vanaf de fusie in 2013 van vv Baakse Boys en SV Steenderen naar SV Basteom prijzen we ons gelukkig met de vele vrijwilligers die week in week uit meedoen om met z'n allen het voetbalspel mogelijk te maken. Ieder 'basteomt' op zijn eigen niveau vanuit respect voor elkaar, sportiviteit en plezier, de eerste drie kernwaarden van SV Basteom! Samen met onze leden, vrijwilligers, sponsoren en alle belangstellenden zijn we en maken we de club.

Doe mee, want de gezelligheid en de betrokkenheid leveren je veel op als mens. Ik roep wel eens dat voetbal net als het echte leven is: door met elkaar samen te werken kan je veel bereiken, zo niet de top. Je deelt met elkaar winst en verlies, blijdschap en soms ook frustatie, je komt van alles tegen in het spel waarbij je je tegelijkertijd doorontwikkelt.

Terugkomend op de vraag wat voetbal zo mooi maakt. Voor mij is dat de glimlach van een kind, zo eentje met een mooie grijns van 'kijk mij eens, ik ben bij de voetbal'. Ik kan ook enorm genieten van spelers die een geluksmoment beleven bij een mooi doelpunt. Ook dit SV Basteom/Coop Aalderink Steenderen Voetbalplaatjesalbum maakt het voetballen bij SV Basteom mooi. Heel veel plezier met het sparen van de plaatjes!

Namens het bestuur van SV Basteom,

Fred Monshouwer, voorzitter.

Blog voorzitter | 6 mei 2019  | voorwoord Voetbalplaatjesalbum SV Basteom / Coop

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!